Spletna mesta Dela, d. d., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki na omenjenih straneh. V redu Omejujem piškotke Želim več informacij
zaposlitev.delo.si zaposlitev.delo.si Neprijavljen: GOST, CV ni vnesen
Shranjeno | Zaposlitveni agenti | Moja zaposlitev
Splošno iskanje

Iskanje po delovnih mestih

Vse zaposlitve!

Iskanje po podjetjih

Zadnje ponudbe

Najbolj vroče ponudbe

 Moje Delo
Nov vpisPogosta vprašanja

Kontakt


Pogosto zastavljena vprašanja


 Splošno

1. KAJ JE UPORABNIŠKI RAČUN IN ALI JE ZA TO STORITEV TREBA PLAČATI?

"Uporabniški račun" je izraz, ki ga uporabljamo za vaše osebne podatke o registraciji (uporabniško ime, geslo ipd.). Storitev "uporabniškega računa" je brezplačna.

2. KAKO SPREMENIM ELEKTRONSKI NASLOV IN KAKO SPREMENIM GESLO?

Elektronski naslov in geslo lahko spremenite tako, da se na portal najprej prijavite, in na strani "Registracija, osebni podatki", ki se odpre ob prijavi, kliknete povezavo "Želim spremeniti svoje geslo". Lahko spremenite samo geslo ali samo elektronski naslov.

3. KAKO, DA DOLOČENA PODROČJA DELA, STOPNJA IZOBRAZBE IN REGIJE NISO VEDNO VIDNI?

Šifranti se polnijo dinamično, glede na ponudbo delodajalcev. Če kdaj katerega od področij dela ne vidite, pomeni, da trenutno med zaposlitvenimi oglasi ni razpisanega delovnega mesta na tem področju. Enako velja za stopnjo izobrazbe in za regijo. Na ta nčin vam iskalnik na zaposlitveni strani vedno vrne vsaj en zadetek.

4. KDAJ POSTANEJO ZAPOSLITVENI OGLASI NA SPLETNI STRANI VIDNI IN KAKO POGOSTO SE STRAN Z ZAPOSLITVENIMI OGLASI OSVEŽUJE?

Zaposlitveni oglasi prihajajo na naš portal dnevno. Tisti dan, ko je zaposlitveni oglas objavljen v časopisu, je objavljen tudi na spletni strani.

5. KAKO SE AVTOMATIČNO PREK SISTEMA PRIJAVIM NA ZAPOSLITVENI OGLAS?

Najprej morate v sistem vnesti svoj življenjepis, kateremu lahko pripnete kopije diplom, potrdil, certifikatov ipd. Nad oglasom podjetja, ki prejema prijave na elektronski naslov, je objavljena pasica "PRIJAVI ME NA DELOVNO MESTO". Če imate življenjepis že vnesen, za prijavo na to delovno mesto zadošča klik na pasico. Če podjetje elektronskih prijav ne sprejema, potem te pasice ni in elektronska prijava ni možna.

6. KAKO SE ODJAVIM S SEZNAMA ZA OBVEŠČANJE?

Pojdite na stran "Zaposlitveni agenti" in na dnu strani med izbranimi kriteriji kliknite na povezavo "Odstrani".

7. KAKO ZBRIŠEM SVOJ ŽIVLJENJEPIS?

Podatke v življenjepisu lahko kadar koli spremenite. Priponke k življenjepisu lahko odstranite.

8. KAKO SE NAROČIM NA OBVEŠČANJE O NOVIH ZAPOSLITVAH IN KAKO UPORABLJAM STORITVE ZAPOSLITVENIIH AGENTOV?

Pojdite na stran "Zaposlitveni agenti" in izberite pogoje, katerim morajo ustrezati objave o prostih delovnih mestih. Obvestilo o objavah ustreznih prostih delovnih mest boste dobili po elektronski pošti.

 
Nazaj na prvo stran

Delo.si/zaposlitev © Delo, d.d. 2017. Vse pravice pridržane. Koncept Robert, tehnična izvedba Gigodesign. Pravila uporabe. Neprijavljen: GOST, CV ni vnesen
Shranjeno | Zaposlitveni agenti | Moja zaposlitev