Spletna mesta Dela, d. d., (slovenskenovice.si, delo.si, deloindom.si, polet.si, ddom.si, pogledi.si) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki na omenjenih straneh. V redu Omejujem piškotke Želim več informacij
zaposlitev.delo.si zaposlitev.delo.si Neprijavljen: GOST, CV ni vnesen
Shranjeno | Zaposlitveni agenti | Moja zaposlitev
Splošno iskanje

Iskanje po delovnih mestih

Vse zaposlitve!

Iskanje po podjetjih

Zadnje ponudbe

Najbolj vroče ponudbe

 Moje Delo
Nov vpisPogosta vprašanja

Kontakt


Registracija, osebni podatki
  Izkoristite ugodnosti, ki jih prinaša registracija.    Oddaja osebnih podatkov
  Če ste registriran uporabnik spletnega mesta delo.si ali spletnega mesta borza.delo.si, v levo okence Moje delo vpišite svoje uporabniško ime in geslo.
Sicer v spodnji obrazec vpišite želeno uporabniško ime, geslo in svoj elektronski naslov. Uporabniško ime mora biti dolgo najmanj pet (5), geslo pa najmanj sedem (7) in največ šestnajst (16) znakov. Prav tako izpolnite vse obvezne podatke, ki so označeni z zvezdico (*)
uporabniško ime:    * 
geslo:    * 
ponovite geslo:    * 
email:    * 
     
ime:    * 
priimek:    * 
datum rojstva:    * 
spol:   moški ženski  * 
ulica in hišna številka:    * 
poštna številka in pošta:    * 
državljanstvo:  
mobilni telefon:  
stacionarni telefon:  
Elektronska prijava na oglas:    potrjujem, da se lahko moji osebni podatki posredujejo delodajalcem, izključno za namene prijave na zaposlitveni oglas.
Izjava o zaupnosti - varovanje osebnih podatkov:   S potrditvijo tega pravnega poduka dovoljujem, da Delo, d. d. vse moje podane osebne podatke hrani in uporablja skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in sicer dovoljujem, da Delo, d.d. posredovane osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, za pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij in vabil na dogodke Dela, d. d., in partnerskih podjetij Dela, d. d., ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil, oz., da moje podatke uporabi za neposredno trženje. Delo, d.d. lahko osebne podatke hrani in obdeluje do pisnega preklica privolitve naročnika. Posameznik lahko v skladu s 73. členom ZVOP-1 kadarkoli pisno zahteva, da Delo, d.d. trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja, pri čemer je Delo, d.d. na svoje stroške dolžno v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Naročniku pripadajo vse pravice v skladu z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov.
    da, potrjujem izjavo o zaupnosti - varovanju osebnih podatkovNazaj na prvo stran

Delo.si/zaposlitev © Delo, d.d. 2017. Vse pravice pridržane. Koncept Robert, tehnična izvedba Gigodesign. Pravila uporabe. Neprijavljen: GOST, CV ni vnesen
Shranjeno | Zaposlitveni agenti | Moja zaposlitev